Gezonde ondernemers is gezonde economie

Voor een gezonde economie in Utrecht hebben we sterke bedrijven nodig. Ondernemingen die toekomstbestendig zijn en meebewegen met de uitdagingen in de maatschappij. Maar dat is niet altijd even makkelijk. De snelle ontwikkelingen in de economie zorgen momenteel voor onzekere tijden. Daarnaast vragen thema’s als duurzaamheid en digitalisering veel kennis en tijd van ondernemers.

Met Ondernemer Centraal, een initiatief van gemeente Utrecht, ondersteunen we ondernemers bij alle complexe vragen die spelen op de werkvloer. Van juridische of mentale hulp tot advies over een businessplan. Dat doen we door ondernemers met een uitdaging te koppelen aan dienstverleners uit de stad. Zo komt het geld dat we hierin investeren ook weer terug in onze lokale economie. De afgelopen drie jaar hebben we al vele ondernemers geholpen. En dat blijven we doen, om een sterk economisch Utrecht te stimuleren.

Je ervaring delen met andere ondernemers?

Ondernemers helpen ondernemers – daar geloven we in bij Ondernemer Centraal. Heb jij ervaringen, tips, verhalen en informatie waar andere ondernemers van kunnen leren? Wil je geïnterviewd worden of weet je iemand die we kunnen benaderen voor een goed gesprek? Geef het aan ons door.

Ik meld me aan
Meld je aan!